Zelfstandig werkend bakker

College voor Brood en Banket

De geur van vers brood!

Er gaat niets boven de geur van vers brood of de smaak van fijne banketproducten. Wanneer je je dagelijks in onze hypermoderne en goed uitgeruste bakkerij bevindt, ben je niet alleen een vroege vogel, maar ook een geluksvogel!  

Vind je het leuk om allerlei soorten brood en gebak te maken? Kun je goed met deadlines omgaan? Ben je creatief en een echte doener? En vind je het geen probleem om ’s ochtends vroeg op te staan? Dan ben je bij Scalda College voor Brood en Banket op het juiste adres! Bij ons leer je van bloem, boter en gist de meest heerlijke producten te maken.

PUUR Gebakken: de warme bakker bij Scalda!

Jezelf eens verwennen met een heerlijk gebakje of een broodje dat net vers gebakken is? Of gewoon nieuwsgierig naar onze streekgebonden producten? Kom dan naar warme bakker Puur Gebakken en laat je verrassen door het wisselende assortiment van onze bakkerij-opleiding. Onze winkel wordt gerund door eerste-, tweede- en derdejaarsstudenten en is geopend op schooldagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Locatie
PUUR Gebakken is te vinden op 't ZEP vlak na de ingang van Scalda, locatie Podium 15, 4337 WV, Middelburg. Contact? Bel naar 0118 - 558354.

PUUR Gebakken