Uiterlijke Verzorging

Je kunt mensen op veel verschillende manieren helpen.

Houd jij ervan om onder de mensen te zijn en ben je geïnteresseerd in huidverzorging of het kappersvak? Dan zit je bij Scalda helemaal op de juiste plaats. Je bent sociaal en communicatief ingesteld. Daarnaast kun je goed luisteren en op basis daarvan kan je de klanten goed adviseren. Een klantgerichte houding is hierbij erg belangrijk. Wanneer je voor de uiterlijke verzorging kiest houd je rekening met de wensen en verwachtingen van je klanten. Je hebt de eigenschap mensen op hun gemak te stellen en natuurlijk zie je er zelf ook verzorgd uit, je bent tenslotte het vistitekaartje van de salon en de opleiding.

Je kunt kiezen voor een opleiding Kapper, Haarstylist dame of heer, Salon Manager dame of heer of (Allround) Schoonheidsspecialist. Welke opleiding je ook gaat volgen, je bent geïnteresseerd in mensen, je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken en je kijkt hoe je deze het beste van dienst kunt zijn. Tijdens het werk ben je nauwkeurig, betrouwbaar, creatief, communicatief vaardig en inlevend.

Bij ons draait het om jou!

Wij doen er alles aan om jou te helpen het hoogst haalbare te bereiken. Dat doen we via het onderwijs waarmee jij jezelf kunt verdiepen of verbreden, maar ook door extra ondersteuning te bieden daar waar jij het nodig hebt.

Kortom onze belofte: we halen het beste uit jou!

Lees meer over onze missie en visie

Opleidingen Uiterlijke Verzorging

 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Verzorgende-IG
  Ik volg deze opleiding met heel veel plezier. Echt de juiste keuze voor mij! De waardering en liefde die je van de mensen krijgt, soms alleen al door een glimlach, voelt zo goed! Ik kom na een werkdag echt gelukkig thuis.
  Dominique Niemantsverdriet
  Verzorgende IG
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Verpleegkundige
  Tijdens je stage krijg je veel te maken met oudere, soms dementerende, mensen. Ik vind het belangrijk dat ik hen niet alleen verzorg en help met medische handelingen, maar hen ook een glimlach op hun gezicht kan geven.
  Kees Marijs
  Verpleegkundige
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Doktersassistent
  De combinatie tussen het medische en het administratieve van deze opleiding is voor mij perfect. Tijdens mijn stage voelde ik precies hoe het is om doktersassistent te zijn. Dat vond ik zo geweldig!
  Lisanne Andriesse
  Doktersassistent