Open Dagen

Open dagen

Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken: welke opleiding is de beste opleiding voor mij? Een open dag of informatieavond in het mbo is een goede manier om met jouw toekomstige docenten en medestudenten te praten, sfeer te proeven en kennis te maken met de mbo-opleidingen van Scalda. Jij en jouw ouder/verzorger, of je partner, zijn van harte welkom op onze open dagen en informatieavonden.

Meld je vooraf aan voor de open dagen en informatieavonden zodat we je op de hoogte kunnen houden bij eventuele wijzigingen in het programma.

Kom je langs? 

Helaas zijn de open dagen voor dit schooljaar voorbij. In november 2024 ben je van harte welkom op onze nieuwe open dag: Vrijdag 15 november 2024, 15:30 - 19:30 uur.

Aanmelden kan binnenkort. Wil je een seintje krijgen zodra het zover is? Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte!

Ik wil een melding als ik kan aanmelden

Wat is het verschil tussen een open dag en een informatieavond in het mbo?

In het mbo zijn open dagen en informatieavonden twee verschillende dingen. Een open dag is een groots evenement waar je van alles kunt ontdekken. Je kunt voorlichtingen bijwonen van verschillende opleidingen, de sfeer proeven op de locatie en praten met docenten en studenten. Het is een feestelijke dag vol mogelijkheden!

Bij een informatieavond gaat het er iets rustiger aan toe. Hier kun je in gesprek met een docent om al je laatste vragen te stellen over je studiekeuze. Geen groot spektakel, maar wel heel nuttig. Dus, benieuwd naar jouw toekomst? Kom langs op een open dag of informatieavond en ontdek wat het mbo voor jou in petto heeft!

Zet de mbo open dagen en informatieavonden alvast in je agenda!

  • Zaterdag 22 juni 2024 (Open dag Vavo-opleidingen) | 09.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 25 juni 2024 (Open dag Vavo-opleidingen| 16.00 tot 18.00 uur

Op een ander moment onze locatie(s) bezoeken?

Kom dan naar een inloopdag of meeloopdag! Deze vinden het hele schooljaar plaats.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Wil je tips ontvangen over studeren (bij Scalda)? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. 

Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Omhoog