21 oktober, de Dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek!

12 oktober, 2021
groeneonderwijs

Donderdag 21 oktober is de Dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek. Leerlingen en studenten (vmbo, mbo en hbo) zijn deze dag in actie te zien in zowel onderwijs- als onderzoeksactiviteiten en demo’s.

Tijdens de Dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek kan iedereen die geïnteresseerd is kennis komen maken met diverse opleidingen en studenten lerend in de praktijk. Daarnaast worden de nieuwe mbo- en associate degree-opleidingen gepresenteerd.

Programma
Vanaf 11:00 tot 16:00 uur kan je vrij inlopen. Om 15.00 uur vindt een officieel moment plaats waarin resultaten van het project Samenwerking in de Groene Delta gepresenteerd worden.

Samenwerking in de Groene Delta
De dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek staat in het teken van de afsluiting van het project Samenwerking in de Groene Delta. Het project is in het najaar van 2018 gestart en heeft als doel het versterken en verbeteren van het groene onderwijs en onderzoek in Zeeland in samenwerking met het bedrijfsleven. Om dit project feestelijk af te sluiten is de Dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek georganiseerd.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om zich aan te melden. Meld je hier aan.

Locatie
De dag van het Groene Onderwijs en Onderzoek vindt plaats op praktijklocatie De Rusthoeve. De activiteiten vinden hier zowel binnen als buiten plaats.

Adresgegevens:
Rusthoeve Agrarisch Innovatie & Kenniscentrum
Noordlangeweg 42
Colijnsplaat

Wij hopen jullie donderdag 21 oktober te zien!

Logo's