8 september: Kickoff Festival Zeeland 2022!

14 juli 2022
Kickoff festival

Trap het nieuwe studiejaar op donderdag 8 september feestelijk af met een bezoek aan Kickoff Festival Zeeland, van 15.00 tot 23.00 uur op het Bellamypark in Vlissingen! Tijdens het Kickoff Festival gaat iedereen los op optredens van FeestDJRuud, Gregor Salto, Ziggy, Team Peach, Lisa Louise en MAASTER! In dit nieuwsbericht vind je alles wat je moet weten als je naar het Kickoff Festival komt.

Wat is het Kickoff Festival

Kickoff Festival Zeeland wordt georganiseerd door onderwijsinstellingen Scalda, HZ University of Applied Sciences en University College Roosevelt, met steun van de Provincie Zeeland. Het festival wordt georganiseerd voor alle studenten in Zeeland met als doel samen het nieuwe studiejaar af te trappen en kennis te maken met al het moois wat Zeeland te bieden heeft.

Toegang tot het festival

Tijdens het Kickoff Festival is iedereen van harte welkom. Toegang is gratis en je hebt geen toegangsticket nodig. Kickoff Festival Zeeland vindt plaats op het Bellamypark in Vlissingen. Het festival is geopend van 15.00 tot 23.00 uur.

Bereikbaarheid

Het Kickoff Festival vindt plaats in het centrum van Vlissingen. Kom je op de fiets? Dan is er een fietsenstalling beschikbaar. Verdere informatie over deze fietsenstalling wordt later gecommuniceerd. Kom je met de auto? Parkeer je auto gratis en dichtbij op Parkeerplaats Koningsweg. Kom je voor 18.00 uur? Dan kan je bij de parkeerautomaat een ticket halen voor drie uur gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Zorg dan dat je vooraf checkt wanneer de laatste verbinding vertrekt. 

Vragen

Wij hopen veel studenten te zien tijdens het Kickoff Festival. Mocht je nog vragen hebben, check dan de veelgestelde vragen op https://kickofffestival.nl/nl/veelgestelde-vragen/. Mocht het antwoord op jouw vraag daar niet tussen staan, mail dan naar [email protected].

Omhoog