Kijk onze studiekeuzetours terug

Als alternatief voor onze open dagen kon je kijken naar de Scalda Studiekeuzetour. Heb je onze Studiekeuzetour gemist? Dat geeft niets! Hier vind je een overzicht van alle livestreams die we van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april hebben uitgezonden.

Hopelijk helpen we je op deze manier bij de keuze voor de juiste studie.

Bessestraat Goes

Bekijk hier de Scalda Studiekeuzetour van de locatie Bessestraat in Goes. We presenteren de opleidingen Zorg, Welzijn en Uiterlijke Verzorging en nemen ook een kijkje in een aantal praktijkruimtes.

Stationspark Goes

Hovenier, Bloemist, Veehouder? Weet jij al welke opleiding je wil volgen? In de Scalda Studiekeuzetour van het Groen College krijg je meer informatie over deze en andere opleidingen: Plantenteelt, Dierverzorging, Loonwerk en Paardensport en -houderij.

Zwembadweg Goes

Bekijk hier de Scalda Studiekeuzetour van de CIOS Zuidwest-Nederland en MBO DANS GOES. Studenten en docenten vertellen je van alles over onze sport en bewegen opleidingen, je ziet enkele van onze sportfaciliteiten en je komt erachter wat jij kan doen om toegelaten te worden tot MBO DANS GOES.

Podium Middelburg

Bekijk hier de Scalda Studiekeuzetour van de locatie Podium in Middelburg. Kom van alles te weten over de opleidingen op het gebied van Dienstverlening, veiligheid en gastvrijheid.

Edisonweg Vlissingen

Bekijk hier de Scalda Studiekeuzetour van onze locatie Edisonweg in Vlissingen. Duik in de wereld van techniek en design en kom meer te weten over onze technische opleidingen zoals Bouw en Infra, ICT en Werktuigbouwkunde.

Boulevard Bankert

Bekijk hier de Scalda Studiekeuzetour van onze locatie Maritiem en Logistiek College De Ruyter aan de Boulevard in Vlissingen. Tijdens de livestream vertellen docenten en studenten je van alles over de Scheepvaart, Binnenvaart en logistieke opleidingen.