Winddock Basis Technical Training BTT

Basis Technical Training (BTT)

Overig

Veilig werken in een windturbine

Deze training omvat het veilig werken met de techniek in de windturbine. Na afronding van de Global Wind Organisation (GWO) Basic Technical Training (BTT) ben je je bewust van de gevaren die zich voordoen bij het werken aan hydraulische, mechanische en elektrische systemen in een windturbine en hoe je deze gevaren kunt vermijden. Na deze training kun je zowel onshore als offshore werken in de wind. De training duurt één week en wordt geregistreerd in de GWO-database WINDA.

Het mooie van deze trainingen is dat je een internationaal erkend certificaat ontvangt van de Global Wind Organisation en dus overal ter wereld aan de slag kunt in de windsector.

De Basic Technical Training is verdeeld in de volgende drie modules:

  • Hydraulisch
  • Mechanisch
  • Elektrisch

Voor het volgen van een Basic Technical Training dien je in het bezit te zijn van een technische vooropleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Maintenance of werkervaring in een van deze branches. Wil je weten of je in aanmerking komt voor het volgen van deze training? Neem dan contact op met [email protected]. Je volgt de training bij Scalda, maar meldt jezelf aan via De Ruyter Training en Consultancy.

Meer informatie over data en kosten vind je op de website van onze partner De Ruyter Training & Consultancy.

Het mooie van deze training is dat je een internationaal erkend certificaat ontvangt van de Global Wind Organisation en dus overal ter wereld aan de slag kunt in de windsector.

Routebeschrijving
Vul hieronder je vertrekpunt in en maak een routebeschrijving naar onze locatie.

Omhoog