Cursus Helix Learning Bloemstylist 2

Bloemstylist 2

Overig

Je bent creatief en bloemen en planten zijn jouw passie
Ben jij in het bezit van een vooropleiding DFA (Dutch Flower Arranger), Bloemstylist 1 of een niveau 2 diploma Bloem? En wil je jezelf graag verder ontwikkelen in winkelbloemwerk, bruidswerken en corsages? Dan is Bloemstylist 2 iets voor jou.

Deze opleiding is een verdieping op Bloemstylist 1 en DFA (Dutch Flower Arranger). Je leert diverse typen boeketten maken, zoals:

  • Bruidswerk
  • Rouwwerk
  • Winkel bloemwerk
  • Onstaanshandelingen
  • Ruimte versiering
  • Bloemwerk volgens de nieuwste trends

Examinering
Je rondt de opleiding Bloemstylist 2 met een praktisch examen af. Haal je een voldoende dan ontvang je een getuigschrift.

Je moet in het bezit zijn van een vooropleiding DFA, Bloemstylist 2 of een niveau 2 diploma bloem. De opleiding Bloemstylist 2 heeft een beperkte groepsgrootte. Er kunnen 6 tot 12 deelnemers meedoen.

De kosten voor de opleiding bedragen € 675,- (excl. BTW.). Dit is inclusief hulpmiddelen zoals: steekschuim, touw, draad. Dit is exclusief voor materialen zoals bloemen, blad en ondergronden. De examenkosten zijn ook exclusief.

Je rondt de opleiding Bloemstylist 2 met een praktisch examen af. Haal je een voldoende dan ontvang je een getuigschrift. Deze opleiding is een goede basis om als medewerker bij een bloemist te werken. Of om zelfstandig aan de slag te gaan.

Meer informatie of inschrijven

Wil je inschrijven of meer weten over deze opleiding? Stuur een mail naar [email protected] ter attentie van Carry Krebbers.

Routebeschrijving
Vul hieronder je vertrekpunt in en maak een routebeschrijving naar onze locatie.

Omhoog