Restaurant Puur à la Carte

Wilt u genieten van een heerlijke lunch of een exquise diner en daarbij ook een bijdrage leveren aan ons onderwijs? Daarvoor kunt u bij ons terecht in: Restaurant PUUR à la Carte van Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie in Middelburg!

We brengen smakelijke gerechten, waar mogelijk bereid met verse Zeeuwse biologische producten, met een eigentijdse look en uitstraling. Deze worden door onze studenten zelf bereid en geserveerd volgens de aangeleerde etiquette. Uiteraard worden zij bijgestaan door onze praktijkdocenten.

U kunt bij ons lunchen en dineren op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (m.u.v. schoolvakanties).

Lunch

Maandag tot en met vrijdag serveren wij in ons schoolrestaurant een heerlijke snelle lunch voor slechts €4,50. De snelle lunch is zo samengesteld dat u deze binnen tien minuten krijgt geserveerd, zodat u ‘em tijdens uw lunchpauze kunt nuttigen. U kunt uiteraard bij ons ook à la carte lunchen.

Diner

Voor het diner kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Wij serveren een driegangenmenu inclusief amuse voor slechts €17,50 per persoon. 

Menu's

Kijk voor de actuele menu's op puuralacarte.nl!

Reserveren?

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken via onze website puuralacarte.nl.

Bij reserveringen voor 10 personen of meer verzoeken wij u een mail te sturen naar Trinke van Es ([email protected]). Zij kan een voorstel op maat leveren en eventueel een optie met u afspreken. Voor reserveringen op de dag zelf, graag telefonisch contact opnemen met het restaurant via 0118 – 55 83 65 .

Puur à la Carte, bevindt zich op de eerste verdieping van het Scalda gebouw in ZEP Middelburg, Podium 15. Bij binnenkomst door de draaideur neemt u de rode trap of de lift naar de eerste verdieping.

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant PUUR à la Carte is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. We verzoeken onze studenten, medewerkers en ook de gasten bijvoorbeeld vriendelijk er op te letten dat kranen en deuren niet onnodig open blijven staan zolang dit niet strikt noodzakelijk is.

Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren de werkende studenten in het restaurant een kleinere portie wanneer de gast dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten.

Restaurant Puur à la Carte 

Podium 15
4337 WV Middelburg
E [email protected] 
T 0118 55 83 65