Restaurant Puur a la Carte

Restaurant Puur à la Carte

Let op! Vanwege een verbouwing van Puur à la Carte wordt ons restaurant tijdelijk verplaatst naar Van der Valk Hotel Middelburg. Vanaf maandag 6 december 2021 tot donderdag 27 januari 2022 is het restaurant daar geopend voor lunch en diner. 

Wilt u genieten van een heerlijke lunch of een exquise diner en daarbij ook een bijdrage leveren aan ons onderwijs? Daarvoor kunt u bij ons terecht in: Restaurant PUUR à la Carte van Scalda in Middelburg!

We brengen smakelijke gerechten, waar mogelijk bereid met verse Zeeuwse biologische producten, met een eigentijdse look en uitstraling. Deze worden door onze studenten zelf bereid en geserveerd volgens de aangeleerde etiquette. Uiteraard worden zij bijgestaan door onze praktijkdocenten.

U kunt bij ons lunchen en dineren op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. schoolvakanties).

Lunch

Maandag tot en met donderdag serveren wij in ons schoolrestaurant een heerlijke snelle lunch. De lunchkaart wisselt wekelijks. 

Diner

Voor het diner kunt u van maandag tot en met woensdag bij ons terecht. Wij werken met een à la carte thema-kaart die elke drie weken wisselt. 

Menu's

Kijk voor de actuele menu's op puuralacarte.nl!

Reserveren?

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken via onze website puuralacarte.nl. 

Liever reserveren per mail? Stuur dan een bericht naar [email protected]. Voor reserveringen op de dag zelf, graag telefonisch contact opnemen met het restaurant via 0118 – 55 83 65. 

Puur à la Carte, bevindt zich op de eerste verdieping van het Scalda gebouw in ZEP Middelburg, Podium 15. Bij binnenkomst door de draaideur neemt u de rode trap of de lift naar de eerste verdieping.

Let op! Vanwege een verbouwing van Puur à la Carte wordt ons restaurant tijdelijk verplaatst naar Van der Valk Hotel Middelburg. Vanaf maandag 6 december 2021 tot donderdag 27 januari 2022 is het restaurant daar geopend voor lunch en diner. 

Openingstijden:  

  • Lunch op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 13.30 uur 
  • Diner op maandag, dinsdag en woensdag van 17.30 tot 20.00 uur 

Wij serveren een vast lunch- en dinermenu in de Michiel de Ruyter zaal op de vierde verdieping van dit mooie hotel. 

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant PUUR à la Carte is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. We verzoeken onze studenten, medewerkers en ook de gasten bijvoorbeeld vriendelijk er op te letten dat kranen en deuren niet onnodig open blijven staan zolang dit niet strikt noodzakelijk is.

Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren de werkende studenten in het restaurant een kleinere portie wanneer de gast dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten.

Restaurant Puur à la Carte 

Podium 15
4337 WV Middelburg
[email protected] 
T 0118 55 83 65

Omhoog