Restaurant Puur a la Carte

Restaurant Puur à la Carte

Let op!  Vanwege een verbouwing van PUUR à la Carte wordt ons restaurant tijdelijk verplaatst naar het Van der Valk Hotel aan de Paukenweg 3 in Middelburg, achter ons schoolgebouw. Ons tijdelijk restaurant bevindt zich op de vierde verdieping, in de hal wordt u verder verwezen. Vanaf maandag 6 december 2021 tot en met donderdag 27 januari 2022 is het restaurant daar geopend voor lunch. Door de huidige maatregelen is het momenteel niet mogelijk om een diner te serveren.

Wilt u genieten van een heerlijke lunch en daarbij ook een bijdrage leveren aan ons onderwijs? Daarvoor kunt u bij ons terecht in: Restaurant PUUR à la Carte in Middelburg!

We brengen smakelijke gerechten, waar mogelijk bereid met verse Zeeuwse biologische producten, met een eigentijdse look en uitstraling. Deze worden door onze studenten zelf bereid en geserveerd volgens de aangeleerde etiquette. Uiteraard worden zij bijgestaan door onze praktijkdocenten.

Voorzorgsmaatregelen omtrent Corona
Onze school neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om gasten, studenten en docenten veilig te kunnen ontvangen en onderwijzen.

Al onze studenten en medewerkers werken conform de richtlijnen van het RIVM en Scalda. Wij controleren uw toegang met de CoronaCheck-app. Daarnaast werken we volgens de branchecode van Koninklijke Horeca Nederland. 

Lunch

U kunt bij ons lunchen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. schoolvakanties).

Wij serveren een vast lunchmenu uit de Black Box. Onze koks koken met een aantal verplichte ingrediënten een verrassend driegangenmenu!

De prijs van dit menu bedraagt 18.50 euro, met wijnarrangement 27.50 euro.

Om u een idee te geven van de ingrediënten die onze studenten gaan gebruiken, hebben we deze in een menuvorm hieronder omschreven. De bereidingswijze en toevoeging van andere producten is ter invulling van onze studenten. Heeft u een speciaal dieet of een allergie? Laat ons dit gerust weten.

  • Week 49         Krab, Rundvlees, Chocolade
  • Week 50         Gamba, Parelhoen, Ananas
  • Week 51         Krab, Eend, Peer
  • Week 2           Makreel, Rundvlees, Framboos
  • Week 3           Tongschar, Eend, Ananas

Reserveren?

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken via onze website puuralacarte.nl

Liever reserveren per mail? Stuur dan een bericht naar [email protected]. Voor reserveringen op de dag zelf, graag telefonisch contact opnemen met het restaurant via 0118 – 55 83 65.

Openingstijden

Vanaf maandag 6 december 2021 tot donderdag 27 januari 2022 is het restaurant daar geopend voor lunch. Lunch op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 14.15 uur.

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant PUUR à la Carte is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. We verzoeken onze studenten, medewerkers en ook de gasten bijvoorbeeld vriendelijk er op te letten dat kranen en deuren niet onnodig open blijven staan zolang dit niet strikt noodzakelijk is.

Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren de werkende studenten in het restaurant een kleinere portie wanneer de gast dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten.

Omhoog