Past de Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme bij jou?
Bij de Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme ga je als student vanaf je eerste schooldag aan de slag in het bedrijf als medewerker-in-opleiding (MIO). Je volgt daar een BOL- of BBL-opleiding. We verwachten van jou dat je zelf nadenkt over je opleiding, hoe je wilt leren, wat je wilt leren en wanneer. Samen met je praktijkopleider en coach maak je hier een plan voor. Hierbij moet je zelf vaak het initiatief nemen om dingen uit te zoeken, te regelen en te plannen. Je krijgt dus best wel wat vrijheid. Elke week heb je met je praktijkopleider en coach een driehoeksgesprek waarin je jouw plan en vorderingen bespreekt. In dit coachingsgesprek maak je ook afspraken hoe jouw weekplanning eruitziet. Op deze manier geven we samen met jou, jouw opleiding in de praktijkroute vorm.
De Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme is geschikt voor iedereen. Ben jij een jongere die net van school komt, herintreder, vijftigplusser of wil je je omscholen maar zie je het niet (meer) zitten om nog in de traditionele schoolbanken te zitten? Je bent van harte welkom bij de Zeeuwse Praktijkroute Horeca-Toerisme! En als jij dat wilt, kun je vrijwel direct starten.