Beau - veelgestelde vragen

BEAU, voor al je persoonlijke vragen

Veelgestelde vragen

Zit jij met persoonlijke vragen of heb je vragen over jouw studie? Via BEAU kan je anoniem een vraag stellen. Jouw vraag komt terecht bij een begeleider van jouw cluster. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Stel je vraag aan BEAU

Wil je liever eerst zelf informatie opzoeken over wat jou bezighoudt? Ook dat kan. Hieronder kun je over uiteenlopende onderwerpen informatie opzoeken.

beau_logo

Disclaimer BEAU

Het gebruik maken van BEAU voor informatie en advies is voor eigen rekening en risico. Scalda sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade ten gevolge van het bezoek aan deze website, het gebruik van de daarvan verkregen informatie of advies, dan wel anderszins.

De informatie van BEAU bevat hyperlinks naar websites die buiten het domein van Scalda liggen. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. Voor deze websites kunnen andere voorwaarden gelden. Scalda is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Het gebruik van de informatie achter deze hyperlinks is voor risico van de gebruiker.

Op deze disclaimer is ook de algemene disclaimer van Scalda van toepassing.

Omhoog