Over Scalda

Nieuws

  • Bezoek Minister Van Engelshoven aan Scalda een succes

    11 december 2018
  • Scalda start Praktijkroute Horeca

    25 oktober 2018
  • Scalda ontvangt cheque voor Food Lab Zeeland van De Oesterij

    25 september 2018
  • Zilte Zeeuwse Zeebrokken winnaar zoektocht nieuwe Zeeuwse babbelaar

    19 september 2018
  • Food Lab studenten van Scalda met JB Diesch op zoek naar nieuwe babbelaar

    29 augustus 2018
  • Scalda docenten leren nieuwe cooking skills in Valencia

    13 juni 2018
  • Drie keer goud en één keer zilver op NK Brood- en Banketbakken

    11 april 2018
    NK Brood- en Banketbakken
  • Food Lab Zeeland organiseert succesvolle wedstrijden tijdens Horecabeurs in Goes

    7 maart 2018
  • Mitchell Bakker wint eerste prijs bij internationale kookwedstrijd in India

    23 februari 2018
  • Scalda-studenten door naar NK brood- en banketbakken

    2 februari 2018
  • Scalda student tweede tijdens Master Chef Competition in Hong Kong

    20 september 2017
  • Jeffrey Buijl beste commis tijdens prestigieuze Bocuse d’Or wedstrijd

    20 september 2017
  • Scalda start project Cooking @ Sea

    14 september 2017
  • Schoolrestaurant Puur à la Carte van Scalda opent haar deuren

    14 september 2017
  • Scalda student Arlon Heersma Nederlands kampioen Brood- en banketbakker

    5 april 2017
  • Scalda studenten winnen beste show- en zaaltafel en beste wijn-spijs combinatie

    16 maart 2017
  • Bakkersstudent Dustin van Kleunen wint Bolustrofee voor aanstormend talent

    16 maart 2017
  • Scalda studenten scoren goed tijdens jeugdvakwedstrijden brood- en banketbakken

    24 februari 2017
Omhoog