Start College

Start College

Ontdek wat er écht bij jou past!

Ben jij op zoek naar een Entree- (niveau 1) of niveau 2-opleiding en wil je heel graag ontdekken wat er nou écht bij jou past? Dan is Start College iets voor jou! Bij Start College kijken we naar waar jouw interesses en talenten liggen. Aan de hand daarvan bepalen we samen met jou hoe jouw opleiding eruit gaat zien. Je gaat in ieder geval kijken bij verschillende opleidingen en beroepen. We nemen daar goed de tijd voor zodat je erachter kunt komen wat het beste bij jou past. Het mooiste is dat wij je daarbij gaan helpen én dat je dit niet langer alleen vanuit de schoolbanken doet, maar dat je ook vaak gaat kijken hoe het er in het echt aan toe gaat!

Waarom kiezen voor Start College?

  • Je leert in jouw tempo
  • Je bepaalt samen met ons hoe jouw opleiding eruit komt te zien
  • Je leert op een zo hoog mogelijk niveau
  • Je leert in de praktijk
  • Je krijgt de tijd om uitgebreid te ontdekken wat er bij je past

Past Start College bij jou?

Bij Start College kijken we samen met jou welke opleiding het beste bij jouw wensen en talenten past. We begrijpen heel goed dat een keuze maken voor een beroep of opleiding niet voor iedereen makkelijk is. Daarom kun je bij Start College er ook voor kiezen om eerst nog wat langer te ontdekken welk beroep je later zou willen gaan uitoefenen. Wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuze. Ook later tijdens je opleiding blijven we samen met jou kijken naar welke manieren van leren, welk niveau en welke begeleiding het beste bij jou passen.

Als je je keuze al gemaakt hebt voor een opleiding, dan helpt Start College je met het opdoen van meer basisvaardigheden en kennis, maar kun je uiteindelijk gewoon het diploma halen van de opleiding van jouw keuze.

Kom je er tijdens de opleiding toch achter dat het niet helemaal jouw ding is? Dan begeleiden we jou naar een andere opleiding of een andere manier van leren zodat je toch weer tevreden naar school gaat. We proberen samen met jou altijd op zoek te gaan naar mogelijkheden om jouw opleiding te laten slagen.

Opleidingen binnen het Start College

Na het Start College

Na je opleiding kun je gaan werken of doorleren. Wil je aan het werk? Dan begeleiden we jou zo goed mogelijk naar de arbeidsmarkt. Wil je graag verder leren? Met een Entree-diploma kun je doorstromen naar niveau 2 en met een niveau 2-diploma kun je een opleiding op niveau 3 of niveau 4 gaan volgen.

Omhoog