Informatie over de start bij Scalda!

1 juli 2024
Zomergroet_Scalda

Nog even en dan start jouw opleiding. Wij kijken er al naar uit! Maar eerst mag je nog even genieten van een welverdiende vakantie. Geniet van de zon, de zee, het strand of een leuke (vakantie)baan. Hoe jij je vakantie ook invult, wij wensen je een heel fijne zomer!

Vanaf 5 augustus ontvang je per e-mail van ons een uitnodiging om de voorbereidingen te treffen voor je eerste schooldag (in de e-mail staan ook je inloggegevens). In MijnScalda vind je vanaf dat moment alle informatie die voor jou van belang kan zijn onder de button ‘Mijn eerste schooldag’, zoals het rooster van het introductieprogramma. Je kunt vanaf dat moment ook je leermiddelenlijst (zoals bijvoorbeeld boeken, lesmaterialen, kleding en licenties) raadplegen in de MBOwebshop en eventueel direct bestellen. Zo ga je, na de vakantie, gelijk goed van start met je nieuwe opleiding. Houd dus in de vakantie je mailbox goed in de gaten!

Ben jij al aan het aftellen of is jouw vakantie misschien al begonnen? Kom lekker in de vakantiestemming met de Scalda Summer 2024 Spotify afspeellijst! Een heerlijke playlist voor de zomer van 2024 voor het ultieme zomer gevoel en dan zien we je in augustus!

Meer informatie MBOwebshop

Omhoog