16 juni: Spectaculaire dansvoorstelling 'Uncensored'

3 juni 2022
Dansvoorstelling MBO DANS Uncensored

Op 16 juni 2022 vindt in Theater de Kring, Roosendaal de spectaculaire dansvoorstelling Uncensored plaats van MBO DANS!

In samenwerking met AIRA Vertical Wall Dance uit Amsterdam verzorgen de eindexamenkandidaten een opening op grote hoogte. MBO DANS is de allereerste dansopleiding in Nederland die op deze manier met AIRA een luchtchoreografie ten tonele zal brengen.

Uncensored wordt gedefinieerd als jezelf openlijk uiten zonder woorden of meningen weg te laten, die eventueel als shockerend kunnen worden ervaren. Openheid en zelfexpressie, dat zie je terug in de diversiteit aan stijlen en dansers in onze eerste eindvoorstelling!

De voorstelling is gratis bij te wonen, wel zijn er reserveringskosten aan verbonden á 3,- per persoon. Aanvang van de voorstelling is 20:00 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.dekringroosendaal.nl

MBO DANS

MBO DANS sinds 2019 verbonden aan Theater de Kring, Roosendaal is een niveau 3 en niveau 4 opleiding waar dansers worden opgeleid tot allround Dansprofessional, die met een open mind, bewust van hun kwaliteiten en vanuit een eigen dansvisie een bijdrage leveren aan de danswereld. Tijdens de opleiding volgt de student een persoonlijke opleidingsroute en ontdekt hij of zij alle aspecten en facetten van de danswereld, van urban contemporary tot hiphop, van podium tot lesgeven en van creëren tot organiseren. Dankzij de vele samenwerkingen met allerlei partners uit het werkveld, staan de dansers vanaf de start met één been in het werkveld. Uniek is de samenwerking met Theater de Kring in Roosendaal. Nog niet eerder in Nederland verbond een mbo-dansopleiding zich aan een theater.

Voor meer informatie over MBO DANS, ga naar www.ikbendans.nl

Omhoog