Docent Derek Meijer in top 3 voor de Docenten Pluim

20 maart 2024
Docent Derek Meijer in top 3 voor de Docenten Pluim

Binnen het Skills Heroes-traject staan voornamelijk studenten in de spotlight. Maar WorldSkills Netherlands zet ook docenten die zich uitzonderlijk hebben ingezet in het zonnetje. Tijdens het evenement Skills The Finals op 21 en 22 maart wordt daarom de Docenten Pluim uitgereikt. We zijn ontzettend trots dat onze docent Derek Meijer hiervoor in de top drie van genomineerden staat en hopen dat hij de prijs in ontvangst mag nemen.

Derek weet studenten namelijk als geen ander te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen tijdens de lessen van het keuzedeel Excellent Vakmanschap. Onze Skills-coördinator, Bianca van der Meijden, prijst Derek voor zijn innovatieve aanpak in het lesgeven. “Door het organiseren van activiteiten zoals weerbaarheidstrainingen en workshops over succesvol presenteren, betrekt Derek zijn studenten op een unieke manier bij hun vakgebied. Zijn benadering gaat verder dan traditionele lesmethoden en biedt studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Ik hoor de positieve reacties op Dereks manier van lesgeven. Hij kan echt een connectie maken en een inspirerende leeromgeving creëren.”

Een van de studenten die door Derek is begeleid, deelt deze positieve ervaring: "Hij is supergezellig met studenten en biedt heel veel persoonlijke begeleiding aan. Bij deze docent kun je echt jezelf zijn en hij zal je altijd in je waarde laten." Wij zijn trots en blij dat Derek onderdeel is van ons team. Hoe hij een ondersteunende en inclusieve leeromgeving creëert, waarin studenten zich gewaardeerd voelen, is voor ons heel belangrijk. Bedankt Derek!

Omhoog