Open dag februari 2024

30 januari 2024
open dagen 2023-2024 campagne beeld

Kun jij ook niet wachten op een nieuwe opleidingsuitdaging? Maak ’t bij Scalda! Als leerling van het voortgezet onderwijs sta je meestal voor een heel belangrijke en tevens moeilijke beslissing: wat ga je studeren? Het bezoeken van een open dag is een goede manier om daarachter te komen. Ga in gesprek met toekomstige docenten en medestudenten, proef de sfeer en maak kennis met de opleidingen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op:

  • Datum: vrijdag 2 februari 2024,
  • Tijd: 15.30 tot 19.00 uur
  • Locaties: Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen.

De open dag is niet alleen bedoeld voor jou als leerling, maar ook voor je ouder(s)/verzorger(s), die een belangrijke rol spelen in het studiekeuzeproces. Daarnaast zijn ook volwassenen van harte welkom die zich willen laten omscholen of klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Scalda houdt dan ook jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Registreren

Bezoekers dienen zich aan te melden voor de open dag op vrijdag 2 februari via scalda.nl/opendagen. Dit zodat Scalda haar bezoekers vooraf van de juiste informatie kan voorzien. Ter plaatse aanmelden is ook mogelijk. De deuren van de Scalda locaties en CIOS Zuidwest-Nederland (Goes) zijn geopend van 15.30 tot 19.00 uur.

Overzicht van locaties en tijdstippen

Opleidingslocaties MBO DANS (Roosendaal) en Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn voor geïnteresseerden geopend op andere dagen in februari. Een overzicht van alle open dagen en infodagen/-avonden vind je hier:

Vrijdag 2 februari
15.30 tot 19.00 uur 
 

- Open dag Scalda in Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen
- Open dag CIOS Zuidwest-Nederland in Goes Vavo in Goes en Terneuzen
Zaterdag 3 februari 
10.00 tot 15.00 uur
- Open dag Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen
Maandag 19 februari 
16.30 tot 19.30 uur
- Informatieavond MBO DANS in Roosendaal
Donderdag 14 maart
15.00 tot 18.00 uur
- Informatieavond CIOS Zuidwest-Nederland in Dordrecht
Donderdag 14 maart
18.00 tot 20.00 uur
- Informatieavond Scalda in Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen
- Informatieavond CIOS Zuidwest-Nederland in Goes
- Informatieavond Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen

 

Inloop- en meeloopdagen

Naast open dagen worden ook inloop- en meeloopdagen gehouden. Deze zijn wat kleinschaliger van opzet, maar lenen zich perfect voor het dieper ingaan op persoonlijke vragen. Tijdens de inloopdagen bezoek je met een klein groepje leerlingen een locatie van Scalda. Je krijgt een rondleiding, spreekt studenten en docenten en kun al je vragen stellen. De data zijn te vinden op scalda.nl/studiekeuze.

Tijdens een meeloopdag loop je als leerling een dagdeel mee met studenten of in een groep met andere studiezoekers. Op scalda.nl/studiekeuze staat een verwijzing naar de meeloopdagen die op dit moment georganiseerd worden. Dit overzicht wordt het hele jaar door aangevuld.

Omhoog